Team

Als familiebedrijf zetten wij ons dagelijks in om onze klanten te voorzien van advies, service en producten. Dit met maar één doel: een tevreden klant die jaren kan genieten van zijn aankoop!

Wij stellen je hieronder graag even ons team voor:

 

Luc is de zoon van Theofiel en Mariëtte (oprichters van de zaak) en leeft met hart en ziel voor dit familiebedrijf. Als je hem niet terugvindt in de toonzaal van Meubelen Theo, dan is hij ongetwijfeld mee gaan leveren. Na meer dan 40 jaar te leveren aan huis, kent hij Opwijk en omgeving (en haar mensen) als geen ander!

 

Sabine is de vrouw van Luc en staat al jaar en dag paraat als aanspreekpunt voor klanten bij Meubelen Theo. Met volle overgave staat ze steeds klaar om de klanten te helpen en onderhoudt ze het contact met leveranciers. Bovendien zorgt ze er steeds voor dat de winkel er piekfijn uitziet, want ook dat is erg belangrijk.

 

Elien is de kleindochter van Theofiel en Mariëtte en vertegenwoordigt zo de derde generatie bij Meubelen Theo. Met heel veel plezier helpt ze klanten bij het uitzoeken van hun droominterieur en verzocht ze de marketing. Hiernaast houdt ze zich erg graag bezig met het inrichten van de zaak, het decoreren en het afstemmen van verschillende kleuren. 

 

Bernadette (dochter van Theofiel & Mariëtte) is het aanspreekpunt van Meubelen Theo Junior. Vroeger lag de focus op baby-en jeugdkamers, maar door de jaren heen heeft zij deze zaak nieuw leven ingeblazen door zich te specialiseren in maatkasten en dressings. Met veel plezier helpt ze de klanten bij het uitwerken van een dressing waar ze al jarenlang van dromen!

 

Benny staat al jaren paraat, samen met zijn vrouw Bernadette, voor de klanten van Meubelen Theo Junior. Hij heeft tal van maatwerkprojecten mee helpen realiseren door zijn vakmanschap. Hij komt vrijblijvend opmeten en staat je met raad en daad bij voor het samenstellen van jouw droomproject.


Klaas is een kleinzoon van Theofiel & Mariëtte en staat dus ook garant voor de derde generatie bij Meubelen Theo & Junior. Hij is een krak in het leveren en monteren van meubels, maar dat is lang niet alles. Wanneer hij niet aan het leveren is, vind je hem terug in de winkel van Meubelen Theo Junior waar hij met veel plezier de klanten verder helpt. Bovendien kan hij als geen ander overweg met tekenprogramma's voor het uittekenen van maatwerkprojecten. 

 

Hans is al verschillende jaren onze goedlachse meubelleverancier /-monteur. Hij zorgt er steeds voor dat de leveringen professioneel en netjes worden uitgevoerd. Hans vormt een perfect duo met Klaas, ze vullen elkaar aan waar nodig en maken elke dag weer onze klanten gelukkig met hun nieuwe meubels.


Linda (dochter van Theofiel & Mariëtte) is onze financiële experte van dienst. Naast het regelen van het financiële plaatje, helpt ze ook met heel veel plezier de klanten verder op drukkere momenten. Een beetje een manusje van alles kunnen we wel zeggen. En dat steeds met een vriendelijke lach!