Over Ons


Lift Meubelen Theo

1960, dat was het jaar dat Theofiel Esselens samen met zijn vrouw een meubelwinkel met schrijnwerkerij begon in het centrum van Opwijk. Het werd al snel een bloeiende zaak aangezien Theo en zijn vrouw mekaar perfect aanvulden.

De één had een voorliefde voor klantencontact en verkoop en de ander ging zeer graag de baan op om meubels uit te voeren en te monteren. Na enkele jaren focusten ze zich enkel op de verkoop van meubels en al snel groeide deze zaak uit tot een gekende meubelwinkel in de streek.

Vandaag is het niet meer Theo die u zal aantreffen in de meubelzaak, maar wel kinderen, schoonfamilie of kleinkinderen van hem. Het bedrijf is geëvolueerd tot een prachtig familiebedrijf dat bestaat uit twee winkels; voor kinder-en jeugdkamers én maatwerk is er Meubelen Theo Junior, voor al uw andere meubels is er Meubelen Theo.

Het persoonlijk karakter van onze meubelzaak is onze grote troef. Ons team zal u steeds met een glimlach de beste raad geven. Bovendien komen wij graag vooraf even opmeten zodat u zeker bent dat uw nieuwe meubels goed tot hun recht komen in uw woning. Onze meubels worden steeds door onze eigen mensen geleverd en geplaatst met de nodige zorg.

Het assortiment is bij Meubelen Theo zeer uitgebreid. Zo kan u bij ons heel uw interieur samenstellen. In onze ruime toonzaal vindt u meubels in verschillende stijlen voor een groot publiek. Ook voor decoratie kan u uiteraard bij ons terecht. Dit alles tegen een zeer goede verhouding prijs/kwaliteit. 

Voor het Meubelen Theo-team is het van groot belang dat klanten onze winkel tevreden verlaten. Kwaliteit, vakmanschap en service zijn hiervoor zeer belangrijk, maar het aller belangrijkste voor ons is uiteraard de glimlach van de klant.